Lords of the Sound. The Music of Hans Zimmer
До начала события
  • дней
  • часов
  • минут

Lords of the Sound. The Music of Hans Zimmer

Бургас
Летен театър, Бургас
15
Сентября
2024
Воскресенье, 20:00
Осталось 124 билета до увеличения цены!

Прочутият симфоничен оркестър "Lords of the Sound" представя музикалната програма "The Music of Hans Zimmer", с най-известните композиции на музикалния гений на нашето време - Ханс Цимер!

 

"The Music of Hans Zimmer" е завладяващо пътешествие в света на уникалните звуци, което ще пренесе на сцената неповторимата атмосфера на най-известните филмови произведения в изпълнение на симфоничен оркестър.

 

Ханс Цимер е един от най-влиятелните и изключителни композитори на саундтракове на нашето време. Той се е утвърдил като майстор на епичната музика, като е създал незабравими саундтракове на много блокбъстъри и други мащабни картини от световното кино.

 

Програмата "The Music of Hans Zimmer" ще включва композиции от култови филми като:

„Дюн”, „Спайдър-Мен 2”, „Черният рицар”, „Интерстелар”, „Шерлок Холмс”, „Пърл Харбър”,  „Гладиатор”, "Началото", "Карибски пирати", "Призрак", "Call of Duty: Modern Warfare 2", "Мадагаскар", "Цар Лъв", "007: Смъртта може да почака" и "Човек от стомана".

 

Музиката на Ханс Цимер има специално място в съвременната филмова индустрия - неговите мелодии ни пренасят в центъра на филмовите събития и ярките емоции още от първата нота. Каним ви да се присъедините към нашето музикално пътешествие, което ще ви подари незабравими преживявания!

 

В концерта участват музиканти от оркестъра "Lords of the Sound".

Диригент: Шахрох Фахизаде

Солисти: Ярослав Радионенко и Ярослава Таран

 

https://lordsofthesound.com/  

https://www.facebook.com/lordsofthesound

https://www.instagram.com/lordsofthesound/