Lords of the Sound. The Music of Hans Zimmer
До начала события
  • дней
  • часов
  • минут

Lords of the Sound. The Music of Hans Zimmer

Пловдив
МНОГОФУНКЦИОНАЛЬНЫЙ СПОРТИВНЫЙ ЗАЛ «КОЛОДРУМ»
17
Сентября
2024
Осталось 127 билетов до увеличения цены!

Прочутият симфоничен оркестър "Lords of the Sound" представя музикалната програма "The Music of Hans Zimmer", с най-известните композиции на музикалния гений на нашето време - Ханс Цимер!

 

"The Music of Hans Zimmer" е завладяващо пътешествие в света на уникалните звуци, което ще пренесе на сцената неповторимата атмосфера на най-известните филмови произведения в изпълнение на симфоничен оркестър.

 

Ханс Цимер е един от най-влиятелните и изключителни композитори на саундтракове на нашето време. Той се е утвърдил като майстор на епичната музика, като е създал незабравими саундтракове на много блокбъстъри и други мащабни картини от световното кино.

 

Програмата "The Music of Hans Zimmer" ще включва композиции от култови филми като:

„Дюн”, „Спайдър-Мен 2”, „Черният рицар”, „Интерстелар”, „Шерлок Холмс”, „Пърл Харбър”,  „Гладиатор”, "Началото", "Карибски пирати", "Призрак", "Call of Duty: Modern Warfare 2", "Мадагаскар", "Цар Лъв", "007: Смъртта може да почака" и "Човек от стомана".

 

Музиката на Ханс Цимер има специално място в съвременната филмова индустрия - неговите мелодии ни пренасят в центъра на филмовите събития и ярките емоции още от първата нота. Каним ви да се присъедините към нашето музикално пътешествие, което ще ви подари незабравими преживявания!

 

В концерта участват музиканти от оркестъра "Lords of the Sound".

Диригент: Шахрох Фахизаде

Солисти: Ярослав Радионенко и Ярослава Таран

 

https://lordsofthesound.com/  

https://www.facebook.com/lordsofthesound

https://www.instagram.com/lordsofthesound/